Aktualitások

Az igényes településekért

A településfejlesztés mindenféle kihívására van megoldásunk!

Image Hover Effect

Image Hover Effect

Image Hover Effect
Image Hover Effect

KOMMUNÁLIS GÉPEK ÉS TARTOZÉKAIK

Egy kisgazdaság vagy önkormányzat számára nincs szükség mezőgazdasági gépekre, amelyek több száz hektár művelésére vannak tervezve. Akkor mégis milyen jó megoldás kínálkozik a számukra?

A Borsod Agroker válasza a problémára a Zoomlion kistraktor család. A 25 és 50 LE-s traktorokat rengeteg tartozékkal és kiegészítővel lehet felszerelni, így nagyon kreatívan el lehet látni a géppekkel mindenféle kommunális munkát, amely egy kisgazdaságban, vagy településen felmerül.

Tartozékai közé tartoziknak a talajmarók, ekék, magágy előkészítők, tárcsák, permetező gépek, hótolólapok, sószórók, pótkocsik, árokásók, padkakaszák, fűnyírók, szárzúzók stb.

PARKTERVEZÉS

A parképítés egy többszörösen összetett feladat, kezdve a tervezéstől,a megépítésen át, egészen a fenntartásig. Mi vállaljuk a fentebb említett feladatokat a partnereink igényeinek megfelelően. Szaktudásunkkal és magasan képzett partnereinkkel bármilyen komplex településfejlesztési projektet sikeresen meg tudunk valósítani.

JÁTSZÓTEREK, KÖZTÉRI ESZKÖZÖK, FITNESS

Szolgáltatásunk magába foglalja a közterületi eszközök széles kínálatát is. Legyen szó gyermekeknek létrehozott játszóterekről, felnőtteknek való fitnessgépekről, vagy padok-kukák-asztalok széles választékáról, mi biztonsan megtaláljuk a megfelelő eszközöket egy önkormányzat elképzeléseihez.

FÓLIASÁTRAK

A fóliaházak egy remek fejlesztési lehetősége az önkormányzatoknak, hiszen zöldség termesztését meg tudja oldani a település lakóinak. Nem is beszélve arról, hogy általa le lehet fektetni a felelős és egészségtudatos táplálkozás alapjait.

Azonban a feladat komplex. Itt jövünk mi a képbe. A múltban több fóliaház kiépítését a tervezéstől kezdve a beüzemelésig mi vezényeltük le. Munkák kiterjedt a fűtési rendszerek és öntöző berendezések kivitelezésére is.

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

 

© 2017 Borsod Agroker Zrt.

Szilvassy Design

Translate »
Share This