1. Tervezzen előre

Integrációs szolgáltatásunkkal megelőzheti, hogy a váratlanul felmerülő kiadások keresztülhúzzák középtávú céljainkat. A szolgáltatásunk igénybevételével tervezze meg pénzügyeit akár évekre előre!

2. Mi finanszírozzuk a termelését

Spórolja meg a kezdeti költségeket! Legyen szó vetőmagról, növényvédő szerről, vagy műtrágyáról, társaságunk örömmel felvállalja a kezdeti terheket.

3. Fejlessze tovább gazdálkodását

Tervszerűen fejlesztheti a gazdaságát, úgy ahogy Ön kívánja. Ebben is tudunk segíteni Önnek!

TERMELTETÉS ÉS INTEGRÁCIÓ A BORSOD AGROKER-NÉL

Integrációs konstrukcióink célja, hogy a gazdákat mezőgazdasági termelésük megkezdésekor kedvező árú inputanyagokkal lássuk el, a termeltetési ciklus végén, a termények betakarítását követően pedig garantált felvásárlási lehetőséget biztosítsunk számukra. Nemcsak azon termelőknek jelenthet segítséget, akik állandó biztonságra törekednek, hanem azok is előszeretettel veszik igénybe szolgáltatásainkat, akik folyamatosan fejlesztik gazdaságukat a még hatékonyabb termelés érdekében. Sok esetben a váratlanul felmerülő, egyszeri kiadások keresztülhúzzák a gazdaság modernizálására tett törekvéseket. Igényelje termeltetési szolgáltatásunkat, hogy többé ne legyen ilyen problémája! Hogy megbízható partnereink számára hozzáférhetővé tegyük a megoldást, nem kérjük váltó kiállítását, nem igénylünk jelzálogot a földjeikre. Fedezetként mindössze az integrált területen megtermelt termény felajánlását várjuk Partnereinktől. 2017-től 4 telephelyünkön fogadjuk terményét Észak-Magyarországban. Szállítsa terményét az Önnek legközelebbi telepünkre. Mindegyik telephelyünkön teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a termény tisztítását, szárítását és tárolását is. Ne menjen máshova, tartsa kezében ügyeit és intézzen el mindent egy helyen.

Válasszon kétféle konstrukció közül!

Budapest Bank - Borsod Agroker termeltetési hitelkonstrukció

Egy megbízható Partner a piacon
eFt / ha100
  • akár már 2% / év kamatszinttől
  • standard feltételek
  • fedezet nélkül

Keresse kollégáinkat, és ők boldogan segítenek Önnek!

Garbóczi Judit

Vetőmag és termeltetés
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

+36 20 973 7252
garboczi.judit@borsodagroker.hu

Réti Gáborné

Termeltetés
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

+36 20 973 7260
termeltetes@borsodagroker.hu

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

Translate »
Share This