Input anyagok és szaktanácsadás ’62 óta

Input anyagok finanszírozással

A gazdálkodás teljes folyamatát lefedjük a finanszírozástól kezdve a növényvédő szereken át a termény felvásárlásáig.

Image Hover Effect

Image Hover Effect

Image Hover Effect
Image Hover Effect

Input anyagok Észak-Magyarország gazdáinak

Munkatársaink a Borsod Agroker-nél több évtizede szolgálják ki a gazdálkodásból élők igényeit mezőgazdasági inputanyagok széles választékával. Éppen emiatt pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy termelőnek a megfelelő partner kiválasztása.

Társaságunk arra törekszik, hogy olyan mezőgazdasági csomópontokat alakítsunk ki, ahol mindent be tudnak szerezni a partnereink és személyre szabottan megoldást találnak a problémáikra. Szaktanácsadóink diplomás mérnökök. Maguk is sok évet töltöttek el termelésben, gyakorlati tapasztalatuk a biztosíték, hogy a megfelelő tanácsokkal szolgálnak. Mezőgazdasági tapasztalatunk és az Ön igénye alapján ajánljuk ki termékeinket.

Vetőmagok esetében a főbb partnereink a Syngenta, Pioneer, Saaten Union és Monsanto. Inputanyagok tekintetében legfontosabb szállítóink az Bayer, Arista, Kwizda, Adama, BASF, Yara, Sharda, Biolchim, Fitohorm, stb.

Mit tehet Önért az Agroker?

Partneri kapcsolatunkat mindig is a korrektség és a kölcsönös bizalom jellemezte. Gombaölőtől kezdve komplex műtrágyáig mindenük van, amire szüksége lehet egy gazdának. Magas szintű szakmaiság, kedvező gép –  és inputanyag árak mellett, rugalmas problémamegoldás, vevőközpontú hozzáállás és baráti légkör fogad mindig, amikor betérek a társasághoz.

Csehovics Alex

Felsőzsolca, 300 ha

A felsőzsolcai gyümölcsösünkben, illetve a szántóföldi növénytermesztésünkben elért eredményességhez nagyban hozzájárul a Borsod Agroker Zrt. által forgalmazott készítmények minősége és árfekvése. Szaktanácsadóikra mindig számíthatunk. Jó kapcsolatot ápolunk a társaság vezetésével is, mindig tudnak fogadni, ha beszélni szeretnék velük.

Batári Sándorné

Felsőzsolca, 200 ha

Ön kérdez, mi örömmel segítünk

11 + 11 =

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Translate »
Share This