’62 óta szolgáljuk a mezőgazdaságot.

Gép minden igényre

Keresse a Sipma gépeket kizárólag a Borsod Agroker-től és viszonteladóitól!

Mezőgazdasági kereskedelem

Erő- és munkagépek

Gépeit teljeskörűen beszerezheti tőlünk gazdálkodásához! Szántás, vetés, permetezés és aratás? Mindenre van megoldásunk! Sipma termékek kizárólag nálunk.

Mezőgazdasági kereskedelem

Alkatrész

Alkatrészek forgalmazott gépeinkhez, , igény esetén egyéb gépekhez is! Gyors kiszállítás, rugalmas feltételek, könnyű megrendelés!

Mezőgazdasági kereskedelem

Szerviz

Eladott gépeinkhez a szervizelést magunk végezzük el! Keressen minket, és mi kimegyünk Önhöz, hogy gépe minél hamarabb álljon újra munkába!

Sipma

A Sipma S.A. gyár Lengyelországban található, történetük egészen 1835-ig nyúlik vissza. A társaság célja, hogy  mezőgazdasági gépgyártásuk eredményeként magas minőségű, megbízható termelőeszközökkel lássa el a világ gazdatársadalmát. Törekvéseik révén ma már 5 kontinensen vannak jelen a Sipma termékek és a folyamatos fejlesztésnek és új termékek megjelenésének köszönhetően egyre szélesebb körben tudják kiszolgálni a felhasználók igényeit.

Kverneland

A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gép és szolgáltatás fejlesztője, gyártója és szállítója. Az innovációra történő folyamatos törekvés, egy egyedülálló, csúcsminőségű, széles termékskála kínálatot tesz lehetővé. A Kverneland Group kiterjedt rendszereket és megoldásokat kínál a professzionális gazdálkodó közösségek számára, a kínálat a talajművelés, vetés, növényápolás, bálázás és a szálastakarmány területét fedi le.

Hürlimann

Az első Hürlimann traktorokat 1929-ben gyártották. A vállalat célja mindig is a minőségi irányú fejlesztések bemutatása. Jelenleg a társaság a SAME Deutz-Fahr csoport meghatározó tagja. Magyarországon 2015-ben vezették be a márkát, ahol azóta is folyamatos növekedéssel jellemezhető jelenlétük.

FarmGÉP

A Farmgép 100%-ban magyar tulajdonban lévő, debreceni székhelyű vállalat, 1991-ben alapították. Azóta meghatározó szereplője lett a magyar gazdák életének. Vezető termékeik a szántóföldi és kertészeti permetezőgépek (Kertitox kiemelve), csávázógépek.

Güttler

A Güttler Kft-t 1996-ban alapította meg a német Güttler házaspár azzal a céllal. Időközben a magyarországi piacon is elindult az értékesítés, így az évek folyamán a gyártott gépek egyre nagyobb hányada került a magyar gazdálkodókhoz.

A termékpaletta gerincét eleinte a szabadalmaztatott Güttler hengerre épülő termékek jelentették, mint például a frontfüggesztésű magágykészítők, az egyéb gépekbe beépíthető Simplex hengerek és az öntisztító Standard hengerek. Ma már a növénytermesztők igényei alapján több géptípus is kifejlesztésre került.

AJG

Az AJG AGROGÉP JÁRMŰ- ÉS  GÉPGYÁRTÓ KFT., illetve jogelődei több évtizede foglalkoznak mezőgazdasági gép- és járműgyártással. A cég több évtizedes múltra tekint vissza a mezőgazdasági szállító járművek (traktorvontatású szippantó tartálykocsik, locsoló és injektáló tartálykocsik, pótkocsik, takarmányszállító tartálykocsik), tervezésében és gyártásában, de már közel két évtizede kínálunk ügyfeleink számára tehergépkocsi felépítményeket és közúti pótkocsikat is.

HE-VA

A HE-VA-t 1977-ben alapították Dániában. Széles termékpalettájuk tartalmaz talajlazítókat, hengereket, rövidtárcsákat, gyomfésűt és magágyelőkészítőket.

Komáromi Gép

A társaság közel 30 éve van jelen a hazai piacon. A gazdák körében sorközművelő kultivátoraikkal, szárzúzóikkal és műtrágyaszóróikkal ismertek.

Ostraticky

A vállalat 1990-től foglalkozik speciális mezőgazdasági gépek gyártásával Csehországban. Több évtizedes működése során családi vállalkozásból nagyvállalattá nőtte ki magát, amely nagy hangsúlyt fektet kutatás-fejlesztésre és korszerű technológiák alkalmazására. Fő tevékenységük szőlőművelő gépek előá

Tekintse meg galériánkat forgalmazott gépeinkről!

Ön kérdez, mi örömmel segítünk

6 + 1 =

Gép- és alkatrészkereskedelem

Mamrus Nándor

Kereskedelmi Igazgató
Gép

+36 20 518 0504
gep@borsodagroker.hu

Vaja Lajos

Alkatrész

+36 20 991 1325
alkatresz@borsodagroker.hu

Komárominé Dudás Márta

Gép Osztály Asszisztens

+36 20 950 6025

Szűcs Sándor

Szerviz

+36 20 973 7253

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

 

© 2017 Borsod Agroker Zrt.

Szilvassy Design

Translate »