Input anyagok finanszírozással

A gazdálkodás teljes folyamatát lefedjük.

Image Hover Effect

Image Hover Effect

Image Hover Effect
Image Hover Effect

Input anyagok Észak-Magyarország gazdáinak

Munkatársaink a Borsod Agroker-nél több évtizede szolgálják ki a gazdálkodásból élők igényeit mezőgazdasági inputanyagok széles választékával. Éppen emiatt pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy termelőnek a megfelelő partner kiválasztása.

Társaságunk arra törekszik, hogy olyan mezőgazdasági csomópontokat alakítsunk ki, ahol mindent be tudnak szerezni a partnereink és személyre szabottan megoldást találnak a problémáikra. Szaktanácsadóink diplomás mérnökök. Maguk is sok évet töltöttek el termelésben, gyakorlati tapasztalatuk a biztosíték, hogy a megfelelő tanácsokkal szolgálnak. Mezőgazdasági tapasztalatunk és az Ön igénye alapján ajánljuk ki termékeinket.

Vetőmagok esetében a főbb partnereink a Syngenta, Pioneer, Saaten Union és Monsanto. Inputanyagok tekintetében legfontosabb szállítóink az Bayer, Arista, Kwizda, Adama, BASF, Yara, Sharda, Biolchim, Fitohorm, stb.

Mit tehet Önért az Agroker?

Nézze meg, mit mondanak rólunk régi partnereink

Partneri kapcsolatunkat mindig is a korrektség és a kölcsönös bizalom jellemezte. Gombaölőtől kezdve komplex műtrágyáig mindenük van, amire szüksége lehet egy gazdának. Magas szintű szakmaiság, kedvező gép –  és inputanyag árak mellett, rugalmas problémamegoldás, vevőközpontú hozzáállás és baráti légkör fogad mindig, amikor betérek a társasághoz.

Csehovics Alex

Felsőzsolca, 300 ha

A felsőzsolcai gyümölcsösünkben, illetve a szántóföldi növénytermesztésünkben elért eredményességhez nagyban hozzájárul a Borsod Agroker Zrt. által forgalmazott készítmények minősége és árfekvése. Szaktanácsadóikra mindig számíthatunk. Jó kapcsolatot ápolunk a társaság vezetésével is, mindig tudnak fogadni, ha beszélni szeretnék velük.

Batári Sándorné

Felsőzsolca, 200 ha

Ön kérdez, mi örömmel segítünk

1 + 7 =

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

Translate »
Share This