1. Tervezzen előre

Integrációs szolgáltatásunkkal megelőzheti, hogy a váratlanul felmerülő kiadások keresztülhúzzák középtávú céljainkat. A szolgáltatásunk igénybevételével tervezze meg pénzügyeit akár évekre előre!

2. Mi finanszírozzuk a termelését

Spórolja meg a kezdeti költségeket! Legyen szó vetőmagról, növényvédő szerről, vagy műtrágyáról, társaságunk örömmel felvállalja a kezdeti terheket.

3. Fejlessze tovább gazdálkodását

Tervszerűen fejlesztheti a gazdaságát, úgy ahogy Ön kívánja. Ebben is tudunk segíteni Önnek!

TERMELTETÉS ÉS INTEGRÁCIÓ A BORSOD AGROKER-NÉL

Integrációs konstrukcióink célja, hogy a gazdákat mezőgazdasági termelésük megkezdésekor kedvező árú inputanyagokkal lássuk el, a termeltetési ciklus végén, a termények betakarítását követően pedig garantált felvásárlási lehetőséget biztosítsunk számukra. Nemcsak azon termelőknek jelenthet segítséget, akik állandó biztonságra törekednek, hanem azok is előszeretettel veszik igénybe szolgáltatásainkat, akik folyamatosan fejlesztik gazdaságukat a még hatékonyabb termelés érdekében. Sok esetben a váratlanul felmerülő, egyszeri kiadások keresztülhúzzák a gazdaság modernizálására tett törekvéseket. Igényelje termeltetési szolgáltatásunkat, hogy többé ne legyen ilyen problémája! Hogy megbízható partnereink számára hozzáférhetővé tegyük a megoldást, nem kérjük váltó kiállítását, nem igénylünk jelzálogot a földjeikre. Fedezetként mindössze az integrált területen megtermelt termény felajánlását várjuk Partnereinktől. 2017-től 4 telephelyünkön fogadjuk terményét Észak-Magyarországban. Szállítsa terményét az Önnek legközelebbi telepünkre. Mindegyik telephelyünkön teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a termény tisztítását, szárítását és tárolását is. Ne menjen máshova, tartsa kezében ügyeit és intézzen el mindent egy helyen.

Keresse kollégáinkat, és ők boldogan segítenek Önnek!

Garbóczi Judit

Vetőmag és termeltetés
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

+36 20 973 7252
garboczi.judit@borsodagroker.hu

Réti Gáborné

Termeltetés
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

+36 20 973 7260
termeltetes@borsodagroker.hu

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

Translate »
Share This