A gyomirtóktól a komplex műtrágyáig

Arista, Bayer, Kwizda, Adama, Sharda, Biolchim, Sumi Agro, Du Pont, Malagrow

Mit kínálunk?

Szántás, vetés, permezetés, aratás

Sipma, Kverneland, Hürlimann, Farmgép, AJG, Güttler, Komáromi, Ostraticky

Gép- és alkatrész

Kertészeti áruház

Több mint 3000 termék profiknak és hobbikertészeknek

Kertészet
Mezőgazdasági kereskedelem

Gazdálkodás

Termények adás-vételével, termelés finanszírozásával, vetőmagok, növényvédő szerek és műtrágyák forgalmazásával 50 éve segítünk a gazdáknak. Kukoricától kezdve biostimulátorokon át, mindenre találunk megoldást.

Mezőgazdasági kereskedelem

Gép- és alkatrészkereskedelem

Zöldtakarmányozáshoz és talajműveléshez szükséges  mezőgazdasági gépeket keres? Jó helyen jár! Vásárlás utáni szolgáltatásaink, az alkatrészbiztosítás és a szervízelés tesz minket azzá akik vagyunk,  egy ügyfélközpontú kereskedő társaság.

Mezőgazdasági kereskedelem

Kertészeti áruház

Áruházunkban több mint 3000 termékkel igyekszünk kiszolgálni a professzionális-, hobbikertészek és ezermesterek igényeit. Legyen szó kertápolásról, öntözésről, műanyag és-üvegtermékekről, vagy borászati kiegészítőkről, nálunk a mindent megtalál!

Kik vagyunk?

Társaságunk több mint 50 éve folytatja tevékenységét a mezőgazdaságban. Számos átalakuláson mentünk át az évek alatt, de a lényegünket mindig megtartottuk: szeretjük kiszolgálni partnereinket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 2016-os évben kiérdemelt Vállalkozások Országos Szövetsége – Az év agrárvállakozása BAZ megyében díj. Az elismerés megerősített bennünket abban, hogy jó úton haladunk, és magabiztosságot ad, hogy még nagyobb erőfeszítéssel végezzük munkánkat a jövőben!

Mezőgazdasági kereskedelmünk évről évre növekszik

Termeltetésbe bevont területek (ha)

Lekezelt terménymennyiség (tonna)

Hírek és érdekességek

50 éves mezőgazdasági kereskedelmi tevékenységünk során rengeteg tapasztalatot és tudást építettünk be szervezetünkbe. Ez teszi lehetővé, hogy kreatívan és rugalmasan álljunk hozzá a mezőgazdaságban rejlő lehetőségekhez, amelyeket más problémának vél. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a felhalmozott szakértelmet átadjuk Önöknek, hogy megadjuk a lehetőséget egymásnak a tanulásra. Úgy véljük, hogy partnereink sikere a mi sikerünk is!

A Borsod Agroker tavasz eleji rendezvényei

A Borsod Agroker fontos feladatának tartja, hogy a mezőgazdaság szereplői és cégünk partnerei a leghitelesebb információk alapján hozzák meg kulcsfontosságú döntéseiket. Emiatt mint...

bővebben

Mit tehet Önért az Agroker?

Partneri kapcsolatunkat mindig is a korrektség és a kölcsönös bizalom jellemezte. Gombaölőtől kezdve komplex műtrágyáig mindenük van, amire szüksége lehet egy gazdának. Magas szintű szakmaiság, kedvező gép -  és inputanyag árak mellett, rugalmas problémamegoldás, vevőközpontú hozzáállás és baráti légkör fogad mindig, amikor betérek a társasághoz.

Csehovics Alex

Felsőzsolca, 300 ha

A felsőzsolcai gyümölcsösünkben, illetve a szántóföldi növénytermesztésünkben elért eredményességhez nagyban hozzájárul a BA Zrt. által forgalmazott készítmények minősége és árfekvése. Szaktanácsadóikra mindig számíthatunk. Jó kapcsolatot ápolunk a társaság vezetésével is, mindig tudnak fogadni, ha beszélni szeretnék velük.

Batári Sándorné

Felsőzsolca, 200 ha

“Menjetek ki a természetbe, s ismerjétek meg egymást ott, ahol az ember őszinte lesz.”

Móricz Zsigmond –

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

© 2017 Borsod Agroker Zrt.

Szilvassy Design

Ismerjen meg minket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrisseb hírek, fejlesztések és érdekességek a mezőgazdaságról egyenesen az Ön postafiókjába!

Gratulálunk, sikeresen feliratkozott