VICON RF 4225

Fixkamrás bálázó

Az új Vicon RF 4225 fix karmas bálázók a maximális flexibilitásra lettek tervezve, termény minőségtől függrtlenül. A tökéletesen alakhelyes bálák, kombinálva a megbízhatósággal, együttesen biztosítják, hogy az új RF 4225 széria, jövedelmező beruházás legyen az Ön számára.

A kombinált bálakamra koncepció – ahol hengerek vannak az első, láncos léces szerkezet a hátsó szekcióban – ideális kombináció a tömör és alakhelyes bálák készítéséhez, termény típustól függetlenül. A rendszer biztosítja a maximális bálaforgást, száraz és nedves körülmények között egyaránt.

Előnyök:

 • 2.0 és 2.2 m széles rendfelszedő kis átmérővel, a nagy teljesítmény érdekében.
 • Ujjas továbbító, rotoros vagy 14 késes szeletelő egység.
 • Új paralelogramma Drop Floor rendszer az eltömődés elhárítására.
 • RotaMaX bálakamra kocepció, hengerekkel és láncos léces szerkezettel.
 • Új PowerBind háló- és madzagkötöző rendszer.
 • Egyszerű és egyedi kezelhetőség a Focus kezelőegységről.

  ÁR: egyeztetés után

  Műszaki adatok

  Bála átmérő Behordó szerkezet Kötözés
  RF 4225F 1.20 x 1.25m Fork Feeder Madzag, hálós vagy vegyes kötözés
  RF 4225R 1.20 x 1.25m SuperFeed Madzag, hálós vagy vegyes kötözés 
  RF 4225 SuperCut-14 1.20 x 1.25m SuperCut-14 késes Hálós vagy vegyes kötözés

  Ismerje meg jobban

  A RotaMaX bálakamra

  A RotaMaX bálakamra

  • A Vicon RF 4225 bálakamra kialakítás 5 tömörítő hengert tartalmaz a front, és láncos léces kialakítást a hátsó szegmensben.
  • A kombinált megoldás tökéletes anyagkezelést, tömör, nagy tömörségű bálák készítését teszi lehetővé száraz és nedves termény körülmények között.
  • A láncos léces kialakítás egész korai és 100%-os  pontosságú bálaforgást tesz lehetővé, ezáltal a bála képződése sokkal gyorsabb, ami tömörebb bálamagot eredményez, főként száraz termény esetén.
  • A nagy teherbírású hengerek a front szegmensben biztosítják az alakhelyes és kemény bálákat.
  • A láncos kialakítás a hátsó szegmensben kevesebb termény veszteséget eredményez, mint a csak hengereket alkalmazó kocepció.
  • A bálakamra ajtó zárt kialakítása minimálisra csökkenti a terményveszteséget, különösen szenázs bála készítésekor.
  Új paralelogramma Drop Floor

  Új paralelogramma Drop Floor rendszer az eltömődés egyszerű elhárításáért

  Bármelyik rotortípust vagy szeletelő rendszert is választja, az Ön Vicon bálázója (*) az új Vicon Paralelogramma Drop Floor rendszerével lesz felszerelve, amely lehetőséget nyújt az eltömődés gyorsabb és egyszerűbb elhárítására, ezt a kényelmes rendszert a traktor vezetőfülkéjéből irányíthatja.
  Ez a szabadalmaztatott rendszer nem csak a hátsó fenéklemez rész eltömődését csökkenti, mint a hagyományos rendszerek, hanem a fenéklemez elülső területein is, ahol az eltömődés nagyobb valószínűséggel fordulhat elő.

  Nagy teljesítményű behordó rendszer

  Nagy teljesítményű behordó rendszer

  SuperCut-14

  • A SuperCut-14 szeletelő rendszer gyors és hatékony terményáramor biztosít a bálakamrába.  70 mm-es elméleti szecskahosszával ideális megoldást nyújt tömör bálák létrehozásához, kimagasló szenázs minőséggel.
  • Minden egyes kés rugós biztosítású, mely védi a szeletelő egységet a külső akadályok ellen. A kések azonnal visszatérnek munka pozícióba, ha az akadály elhárult

  SuperCut-25

  • A SuperCut-25 szeletelő egység biztosítja az Ön számára a szeletelt termény bálázását, 40 mm-es szecska hosszal. A rövid szecska hossz, és a precíz szeletelés tömör és légmentes bálákat eredményez, ami a kiváló minőségű szenázs elengedhetetlen feltétele.
  • A kezelő kiválaszthatja, hogy 5, 13, 1 vagy 0-ás kést használjon, ezzel a lehetőséggel tovább növelhető a gép flexibilitása.
  • A SuperCut-25 egység kései kettős késvédelemmel vannak ellátva. Minden kés egyedi rugós biztosítású és képes két irányban elmozdulni.

  SuperFeed Rotor bevitel

  • Valóban lenyűgöző kapacitás érhető el a SuperFeed rotorral, bármely termény típust könnyedén kezel, körülményektől függetlenül.

  Villás adagoló bevitel

  • A rendszer ujjas továbbító rendszerrel van felszerelve, amely egy költséghatékony megoldás. Ez a rendszer biztosítja a bálakamra direkt feltöltését, a kialakításból adódó széles torok részen keresztül, így szinte korlátlanul jut a termény a kamrába, ami gyors és biztonságos bálakezdést eredményez.
  • Az ujjas továbbítók kevesebb rezgést keltenek, valamint alacsonyabb a teljesítmény igényük.
  • A bálázó rendleszorító lemezzel van szerelve, mely alaktalan rendek esetén is biztosítja az egyenletes termény áramot.
  • A kettős ujjas továbbító dupla adagolással még nagyobb teljesítmény biztosít, miközben továbbra is megőrzi a termésállagot. 
  Focus kezelőegység

  Focus kezelőegység

  • A Vicon Focus kezelőegység könnyen tanulható és intuitív elrendezésű, mindamellett a funkcionalitásra és az egyszerű használhatóságra törekszik. A Focus sokoldalúságát tovább fokozza, hogy más, egyéb Vicon gép is üzemeltethető általa.
  • A Focus kezelőegység által minden funkció vezérelhető a traktorkabinból, és mindezt kijelzi a nagy és jól áttekinthető digitalis kijelzőn. A Focus terminal ellenőrzi és vezérli az összes szükséges funkciót, valamint az összes fontos paraméter és információ egy pillantással átlátható. A kezelőegység természetesen a kötözést is automatikusan vezérli, a kezelő beavatkozása nélkül.
  Új PowerBind madzag- és hálókötöző rendszer

  Új PowerBind madzag- és hálókötöző rendszer

  Egyszerű hálócsere

  • Az alacsony rakodási magasság és a nagyon egyszerű utántöltő rendszer az állásidőt minimálisra csökkenti és maximumra a bálázásra szánt időt. A 3 tekercs háló befogadására alkalmas tároló, a biztonságot jelenti az Ön számára és nem kell azon aggódnia, hogy kifogy a háló a hosszú munkanapokon.

  Madzag kötözés

  • Az automata kötöző a dupla madzagos adagolással, amely egyszerre köti a bála mindkét oldalát, a kötözési időt minimálisra csökkenti. A bála közepén a nagy átfedésnek köszönhetően nem lazul fel a madzag a kötözési ciklus végén.
  • A rendszer teljes mértékben programozható, hogy Ön mindig a legmegfelelőbb kötözési módot választhassa ki.

  Háló kötözés

  • Az RF 4000-es sorozat a szabadalmaztatott Vicon PowerBind hálókötöző rendszerrel van szerelve. A PowerBind rendszere gyors és könnyú hálóadagolást biztosít, bármilyen szálastakarmány esetén, miközben kiküszöböli az ujjas továbbítónál esetlegesen fellépő hibalehetőségeket. Továbbá a PowerBind rendelkezik az egyik leggyorsabb hálókötözést biztosító rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy minimális lesz az állásidő és maximális idő fordítható bálázásra.
  • A speciálisan kiszélesített háló adagoló csatorna lehetővé teszi az extra széles háló alkalmazását is, ami által a háló túlnyúlik a bála sarkain.
  • Az egyszerű háló kötöző rendszer lehetővé teszi, hogy a háló túlnyúljon a bála sarkain. Az 1.30 m széles háló szélesebb a bálakamránál, így biztosított a túlnyúlás az 1.20 m széles bála sarkain. Az eredmény egy tömör, alakhelyes és szorosan bekötött bála. 

  Kérjen egyedi ajánlatot!

  11 + 2 =

  Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

  Mamrus Nándor

  Kereskedelmi Igazgató Gép

  +36 20 518 0504 gep@borsodagroker.hu

  Papp Tibor

  Gépértékesítő Gép

  +36 20 347 0304 gep@borsodagroker.hu

  Pál-Tóth Mercédesz

  Gép Osztály Asszisztens

  +36 20 950 6025 gep@borsodagroker.hu

  cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
  adószám: 11072229-2-05

   

  Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

   

  © 2017 Borsod Agroker Zrt.

  Szilvassy Design

  Translate »
  Share This