Kverneland Vontatott Permetező iXtrack T3

Az iXtrack T3 vontatott szántóföldi permetezőgép kifejlesztésekor figyelmet fordítottak a rövid, alacsony és kompakt kialakításra, amely maximális stabilitást biztosít a permetezőnek, illetve intelligens elektronikával ellátott, az egyszerű irányíthatóság és a teljesítmény növelés érdekében. Az iXtrack T3 permetező 2600 és 3200 literre tartállyal érhető el.

Előnyei

 • Stabilitás; a 32 fokos kormányzási szög és a 3.6m fordulási sugár nagyon rugalmassá és szilárddá teszi a gépet. 
 • Egyszerű használhatóság; Az iXtrack T3 vontatott permetezőgép kifejlesztése gazdálkodók segítségével történt, hogy precízen, könnyen és
  a lehető leghatékonyabban tudjunk permetezni. Maximális produktivitás, de a funkciók egyszerűen kezelhetőek. 
 • Precíz permetezés; Az iXtrack T gépcsalád rugózott paralelogramma felfüggesztéssel van ellátva, amely biztosítja az optimális keretmozgást. A permetezés során és a közúton történő közlekedés esetén is csillapítja a keret mozgását.
 • Intelligens elektronika; 100% ISOBUS kompatibilis alapfelszereltségben, egyszerű csatlakoztatni IsoMatch Tellus GO vagy PRO terminálokhoz vagy bármilyen AEF tanúsítvánnyal rendelkező monitorral használható. Az iXspray funkció hardveres és szoftveres elemei könnyű és kezelőbarát felhasználást tesznek lehetővé.
 • Permetlé menedzsment; A tartályok, a szelepek, a szívócsonk, a tömlők kialakításával minimális a permetlé maradvány.
 • Összekapcsolhatóság: az első lépés az összekapcsolhatóság világában az IsoMatch alkalmazásainkkal való kapcsolódás. Lehetőség van az IsoMatch FarmCentre, az IsoMatch TopService és az IsoMatch TopRemote alkalmazásokkal történő direkt kapcsolatra, mellyel kibővülnek az Ön lehetőségei. 

 Műszaki adatok

iXtrack T3
Tartály térfogat 2600 literes 3200 literes
Szórókeret HSA 21 – 24m / HSS 18 – 30 m
Vonórúd Felső/alsó húzó kombinációban vonószemmel vagy gömbcsatlakozóval
Tengely Állítható, 1.50 – 2.25m
Szivattyúk Opciós tétel, 200 – 400 – 520 l/min.
Tiszta vizes tartály 340 literes
Szabályzó rendszerek IsoMatch Grip kombinálva IsoMatch Tellus PRO, IsoMatch Tellus GO+ vagy bármilyen más ISOBUS terminállal
  iXclean Comfort – iXclean Pro

Ismerje meg jobban

Precíziós permetezés

Könnyű összekapcsolás
Az iXtrack T3 és T4 vonórúdját könnyedén át lehet cserélni felső kapcsolásról alsó kapcsolásúra vagy fordítva, a traktor vonórészétől függően.

Maximális kormányzási lehetőségek
Az iXtrack T sorozat elérhető kormányzott hátsó tengellyel mely könnyen használható és növeli a felhasználói kényelmet. Biztosítja a permetező stabilitását különböző körülmények között. A nyomtáv 1,50m-től 2,25 méter méter között változtatható. Ennek köszönhetően maximálisan ki tudjuk használni a kormányzási lehetőségeket, a lehető legkisebb fordulási sugárral.

Egyenletes és csillapított
Az iXtrack T széria paralelogramma felfüggesztése egyenletes csillapítást biztosít mind a szántőföldön mind a közúton. A paralelogramma optimális stabilitást biztosít a szórókeretnek miközben lágyan kiegyensúlyozza annak mozgásait, a korlátozott függőleges irányú mozgás minimális permetezési magasság eltérést eredményez, biztosítva ezzel a megfelelő lefedettséget munka közben.

ErgoDrive táblavégi fordulást segítő rendszer
ErgoDrive fordulást segítő rendszer minden iXtrack T modell alap felszerelése. Az ErgoDrive segíti a kezelőt a fordulóknál. Egyszerűen aktiválható a BE vagy KI gomb segítségével és az ErgoDrive működteti az összes szükséges műveletet, miközben a kezelő összpontosíthat biztonságos munkavégzésre.

Tengelyek

Az állítható hátsó híd 5 cm -es lépésközzel állítható a teljes 1,50 – 2,25 m-es tartományban. Az egyedi alváz a speciálisan kialakított paralelogramma karokkal kiegészítve szélesebb kerekek esetén is nagy kormányzási szöget tesz lehetővé. Maximális kormányzás és kis fordulási sugár akár 1,50-es nyomtáv esetén is.

Kérjük nézze meg a fordulási sugárról készült videót. Figyelemre méltók a következő tulajdonságok és előnyök:

 • Nyomtáv 1.50 – 2.25m
 • 5 centiméteres lépésközzel állítható nyomtáv
 • 1.9m magas abroncsokhoz is illeszkedik
 • 3.60m fordulási sugár
 • 32 fokos kormányzási szög
 • Nyomkövetés nagyon pontos
 • Sárvédők fordíthatóak
iXclean és iXflow-E

iXclean
Az iXtrack T széria ENFO feltöltő- és öblítőrendszerrel van felszerelve. Permetezés megkezdése előtt a permetező cső vezetékét pontosan feltöltjük a fúvókákig, szekciók automatikus lekapcsolásával. a munka befejeztével vagy félbeszakításakor a vegyszerkeveréket automatikusan kiöblíti a vezetékekből. Gyors megoldás, nincs vegyszerpazarlás, vizet takarítunk meg, ez a haszon Önnek és környezetének. Az ENFO funkció alapfelszereltség az összes Kverneland permetező esetében. 

iXclean Comfort
iXclean Comfort egy félautomata szelepvezérlő rendszer. Elektromos szintjelzővel és szívóági szeleppel kombinálva biztosítja a pontos és kényelmes kezelhetőséget; az automata feltöltés kikapcsol, amikor a programozott szintet elérte, és ülésből vezérelhető a összes ENFO funkció, az öblítés és a keverés ill. a
permetezés! Egyszerűen feltölthető a traktor fülkéből a permetező mielőtt beindítaná és kiöblíthető, miután végzett vagy váratlan időjárás miatt abba kell hagynia a permetezést!

iXclean Pro
Fejlett megoldásokat alkalmaznak az iXclean Pro esetében, amely teljesen automatikus, elektromos szelepvezérlési rendszer az ISOBUS-os gépeknél. Minden fontos permetezési funkciót a traktor üléséből irányíthatunk. Választhatunk töltés, keverés, permetezés, hígítás, feltöltés, öblítés és tartálytisztítás, vagy külső tisztítás közül: csak egy gombnyomás szükséges! Az iXclean Pro automata feltöltési opció lehetővé teszi a többlépcsős öblítő és tisztító programot a permetező egészében. Egyetlen gombnyomással egy átfogó tisztítási folyamat indítható el, amely csak pár percet igényel és minimális mennyiségű tiszta vizet használ el. Ez annyira alapos, hogy az automatizált tisztítás utáni maradványanyagszint 1% alatti: Minden liter számít!

iXflow-E
iXflow-E® egy nagynyomású recirkulációs (permetlé keringető) rendszer elektromos fúvókavezérléssel. A permetlé szabadon áramlik a rendszerben és visszatér a tartályba, amikor a permetezés nincs bekapcsolva. Ez azt jelenti, hogy a permetező vezetékekben nincs ülepedés és zsákutcák permetezéshez vagy tisztításhoz, még akkor is, ha a keret függőleges helyzetben van. A permetezés során minden szakasz nyomás alá kerül, a permetlévezetékek mindkét irányából, így a permetezési munka azonnal megkezdhető nyomásesés nélkül. Az iXflow-E® az összes iXtrack T permetező modellhez elérhető, HSS vagy HSA szórókeretekkel kombinálva. A kezelő szabadon programozhatja a szórókeret szakaszainak számát és méretét, az igényeknek és a szántóföldi körülményeknek megfelelően.

HSS és HSA szórókeretek

A HSS szórókeret alacsony tömegű és nagyon masszív, robosztus keret. A különleges, erősített DOMEX acél ezt a kiváló minőségű szórókeretet
hosszú élettartamúvá, nagy teherbírásúvá teszi. A speciálisan kialakított HSA szórókeret használatával súly csökkentést érhetünk el illetve figyelemreméltó szilárdságot.

HSS Szórókeret
A HSS szórókeret a professzionális felhasználók részére lett kifejlesztve. A háromszög alakú térbeli kialakításának köszönhetően, a rozsdamentes acélból készült permetlé vezetékek, a vezeték csatlakozások, és a fúvóka tartók, a külső tényezőktől védettek. Munkaszélesség 18m-től 40m-ig is terjedhet a különböző igényeknek megfelelően.

HSA Szórókeret
A HSA szórókeret alumínium profiljában kerültek elhelyezésre a fúvókatartók, védve azokat a külső környezeti hatásoktól. profil előnye, hogy könnyen tisztántartható, nincsennek éles sarkok és törések, így a permetlé nem „rakodik” ki rajta. A felületi eloxálás pedig véd a korróziótól és a karcolásoktól.

Kompakt és szilárd
A HSA és a HSS szórókeretek szállítási helyzetben szépen odahajlanak a szabadalmaztatott tartálykonstrukció mellé és messze a traktor fülkéjétől. Keskeny utak, hidak, út melletti fás-bokros részek közvetlen közelében is könnyedén elférünk a 2,55 m -es szállítási szélességgel. A gép teljes magassága is belül van a 4 m-en.

Integrált koncepció

Oldalsó tároló szekrény
A gép baloldalán az oldalsó burkolat alatt egy nagyméretű tároló található, ahol a helyet kaphat a védő ruha, a tisztításhoz használt eszközök és egyéb szerszámok és kiegészítők, amelyek szükségesek a napi munka során. Opcionálisan elérhető a gép jobb oldalára további tároló szekrény, hogy több tároló helyünk legyen.

Szűrők hozzáférhetősége
Az átlátszó szűrőpohár lehetővé teszi, hogy ránézésre megállapítsuk annak állapotát anélkül, hogy szét kellene szerelnünk. A szűrőpohár alján található csap
segítségével le tudjuk üríteni annak tartalmát, elkerülve a közvetlen érintkezést. Az öntisztuló nyomóági szűrő megelőzi az eltömődést, mivel az átfolyó permetlé
tisztán tartja a szűrő felületét. A fel nem oldott részek visszamennek a tartályba addig, amíg el nem oszlanak a permetlében.

Vegyszerbekeverő
A vegyszerbekevő integrálva lett a gép permetlé tartályába. Közvetlenül a vezérlő szelepek mellett kapott helyet. Körkörösen kialakított öblítőrendszerrel és vízálló fedéllel van ellátva, így zárt fedéllel biztonságosan elöblíthető. Nagy mennyiségű por állagú és nehézen kezelhető keverék pár másodperc alatt, bármilyen probléma nélkül bekeverhető!

Tiszta vizes tartály
A feltöltése történhet a tartályon található beöntő nyíláson keresztül.  vagy az Easy Set szelep panelen található külső csatlakozóval. Elegendő tiszta vizet tartalmaz a különböző iXclean funkcióval történő alapos tisztításhoz.

Feltöltés a szivattyú segítségével
A felszívás során első lépésben a felszívó tömlő végén található szűrő tisztítja a vizet, majd ezt követően a szívóági szűrőn keresztül halad a víz. Ezzel egyidőben
használható a vegyszerbekeverő és adagolható a nővényvédőszer is.

Kézmosó tartály
A bekeverés után meg tudjuk mosni a kezeinket a szelep panel közepén található kézmosó csap használatával.

Külső tisztító
A tisztító készlet 15 m tömlővel van ellátva és a szivattyú nyomó oldalára csatlakoztatható. Segítségével a szántóföldön tisztíthatjuk a gépet a permetező tisztavizét használva.

Keverő rendszer
A turbó keverőrendszer homogénen tartja a keveréket munka közben, a túlzott habosodás elkerülése érdekében vagy szinte üres tartály esetén kikapcsolható. 
Az erőteljes nagynyomású keverés az injektor fúvókák segítségével biztosítja a megfelelő keverő hatást, amelyet aktiválhatunk feltöltés után vagy hosszabb
leállás után.

Vezérlőrendszer

Az iXtrack T széria 100% ISOBUS kompatibilis alapkivitelben, amely egyszerű csatlakozást biztosít IsoMatch Tellus GO vagy PRO vagy bármilyen AEF minősítésű terminálhoz. Az innovatív iXspray funkció hardveres és szoftveres elemei könnyű és kezelőbarát felhasználást tesznek lehetővé. Az iXspray tele van olyan kitűnő funkciókkal, amelyek megkönnyítik a kezelők életét, időt takaríthatnak meg és elkerülhetik a hibákat a forgalmas munkaszüneti időszakban, például a permetezési feladatok és a szórókeret konfigurálásának egyszerűsítése.

IsoMatch Grip
Az IsoMatch Grip gombnyomás hozzáadásával tudja irányítani a permetezőgépét. Négy üzemmódot támogat, minden egyes üzemmódhoz tizenegy feladat rendelhető hozzá. Az üzemmódok közötti váltás olyan egyszerű, mint a funkcióhoz rendelt gomb megnyomása. Összesen 44 feladat térképezhető le az IsoMatch Grip gombjaira!  Az ISOBUS AUX-N funkciónak köszönhetően az IsoMatch Grip felhasználható más munkaeszközök vezérlésére is.

IsoMatch GEOCONTROL
Az IsoMatch GEOCONTROL GPS-el kombinálva teljes mértékben megfelel a jövőbeni a piaci igényeknek, könnyen kezelhető, elősegíti az okos és hatékony gazdálkodást. Sokkal hatékonyabb munka és az átfedések elkerülésével. Mindez a magas áramlási sebességgel kombinálva, amely nincs hatással a szakasz hosszára, nincs nyomásveszteség vagy egyenlőtlen áramlás a szakaszok között. Az IsoMatch GEOCONTROL alkalmazás kielégíti az egyszerű, intelligens és hatékony gazdálkodás iránti igényt az automatikus szakaszvezérlés és a differenciált kijuttatás alkalmazások használatával. 

iXtrack T3 Essential

Az iXtrack T3 Essential modell is egy olyan modell, amely a lényeges specifikációkon és opciókon alapszik, amire manapság egy modern, korszerű vontatott permetezőgépnek rendelkeznie kell. Különösen a szántóföldi és vegyes gazdaságok közepes piaci szegmensére tervezték.

Egyszerű a használat

Az iXtrack T3 Essential innovatív iXspray hardverrel és szoftverrel rendelkezik, intuitív kezelőfelületével garancia a permetező felhasználóbarát működésére. Az iXtrack T3 alapfelszereltsége az ErgoDrive funkció és manuális szelepekkel rendelkezik (iXclean Comfort opcióként elérhető)

Stabilitás

Az iXtrack T3 Essential modell sima, paralelogram felfüggesztéssel van szerelve, amely aktív permetezési helyzetben, de szállítás közben is az optimális keretstabilitást nyújt. A paralelogram ötvözi az optimális stabilitást a szórókeret kiegyensúlyozásával és a korlátozott függőleges mozgással, hogy minimalizálja a permetezési magasság eltéréseit, biztosítva a megfelelő fedést.

Intelligens Elektronika

Az iXtrack T3 Essential teljesen ISOBUS kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy egyszerű plug and play elven csatlakoztatható az IsoMatch Tellus GO + vagy PRO vagy bármely más AEF tanúsított (traktor) terminálhoz opcióként. Az olyan kiegészítőkkel, mint az IsoMatch Grip, az IsoMatch Global 2 és az IsoMatch InLine, a szórási munka még egyszerűbb és intelligensebb lehet.

  iXtrack T3 Essential
Névleges tartály térfogat 2600 literes 3200 literes
Maximális tartály térfogat HSA 21-24 (2-részben csukható)
Szórókeretek HSS 18-24 (2-részben csukható)
  HSS 27-30 (3-részben csukható)
Szivattyú (l/min) 260
Tengely Állítható tengely kormányzott vagy kormányzás nélküli (1.50 – 2.25m)

Kérjen egyedi ajánlatot!

5 + 15 =

Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

Mamrus Nándor

Kereskedelmi Igazgató
Gép

+36 20 518 0504
gep@borsodagroker.hu

Papp Tibor

Gépértékesítő
Gép

+36 20 347 0304
gep@borsodagroker.hu

Pál-Tóth Mercédesz

Gép Osztály Asszisztens

+36 20 950 6025
gep@borsodagroker.hu

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

Translate »
Share This