Ha szükséged van egy megbízható munkagépre kisgazdaságodban, vagy a település üzemeltetésében, de nincs szükséged egy 80+ lóerős teljesítményű traktorra, akkor nincsen jobb választás a Zoomlion kistraktor-családnál. Kínai gyártású Zoomlion traktorok egyik kedvenc választásai a 25-50 lóerős traktor kategóriában keresgélő gazdáknak és önkormányzatoknak. A traktor Kína egyik legnagyobb traktorgyárából érkezett meg hazánkba Európában először. De most mégis mi a helyzet ezekkel a kínai termékkel akkor? Ez is csak egy olcsó másolata a nyugati technológiának, vagy túlszárnyalja az amerikai és európai gyártókat hasonlóan a Huawei és a Xiaomi ismertebb márkákhoz kínai márkákhoz? Ne találgass, látogass meg minket és próbáld ki személyesen. A legfontosabb a személyes tapasztalat a termékekkel és az előítélet-mentes nyitottság. Vigyázat, meg fogsz döbbenni!

Zoomlion RD254 kistraktor

A gyártás

A Zoomlion traktorokat magas színvonalú gyártáskultúra, a minőségi termék, a versenyképes ár és a megbízható kereskedelmi együttműködés jellemzi. Folyamatosan kommunikálnak a kínai vezetők a magyar piaccal, hiszen egyedi igények jellemzik hazánkat. Ennek eredménye lett a nyitott RD254 fülke nélküli kistraktor. A gyár hozzáállása a partner igényeihez egyértelműen kiváló.

A CHERY HEAVY INDUSTRY, ahol gyártják Kína egyik legnagyobb, állami tulajdonú traktorgyára. Egy óriási konglomerátum része, ami számtalan dolgot gyárt még. Magas színvonalú gyártási technológiájával, folyamatos fejlesztéseivel, valamint költséghatékony traktor gyártásával kiemelkedik versenytársai közül.

A GardenGo® márkanéven forgalmazott kiegészítőket (fűkasza, hótoló, stb.) szintén Kína egyik legfelkészültebb gépgyárában gyártják! Ezek a kistraktorok teljesítményére vannak tervezve, így a munkavégzés zökkenőmentes és hatékony lesz.

Zoomlion kistraktor AGL125 padkakaszával

Megbízható és okos választás

Miért is jó választás a Zoomlion egy kisgazdaságnak, vagy település üzemeltetésnek? Azért kedvelt munkaeszköz, mert egyszerű szerkezetű, masszív, stabil, olcsón üzemeltethető, strapabíró traktor. Annak, akinek nem kell, hogy elhúzzon egy fél házat, és felszántson vele 500 ha-t, nincsen jobb választás ennél. Egyszerű ám minőségi tervezése a garancia arra, hogy hosszú távon rendeltetésének megfelelően fog működni. Minőség és kiváló ár/érték arány, mi kell még?

Ezekben a hagyományos építésű gépekben szinte kizárólag mechanikus alkatrészek vannak. Mentesek minden felesleges „elektronizálástól”. A robosztusra méretezett és jó minőségű anyagok felhasználásával, gyártott traktorok 20-25 év múlva is üzemelni fognak. A Zoomlion traktorokra az igazán kedvező ár mellé 1+1 éves kiterjesztett garancia jár!

A Zoomlion traktorok és GardenGo® munkaeszközök forgalmazásának megkezdése óta nem igazolódott be a kínai termék előítélet. Számos értékesített darab után tapasztalatból mondhatjuk, hogy nem érkezik negatív visszajelzés hozzánk. A szervizes kollégánk telefonja még egyszer sem rezdült meg elégedetlen Zoomlion vásárlók hívásaitól. A gépekkel nincsen gond évek óta.

Zoomlion RK504 kistraktor homlokrakodóval

Mi a 25-50 LE teljesítményű traktorokat ajánljuk elsősorban partnereinknek akár fülkés, akár fülke nélküli kivitelben. Legyenek a vevők hazai önkormányzatok, kertészetek, faiskolák, zöldség-gyümölcs termesztők, szőlészetek, sportlétesítmények, szabadidő központok, ahol a kistraktorokat használni fogják, mindenhol megállja majd a helyét. Számtalan GardenGo® kiegészítővel pedig az anyagmozgatástól, az árokásáson és a magágykészítésen át a hó tolásig igazán sokoldalú munkagéppé varázsolhatjuk a Zoomlion-t. GardenGo® kiegészítői felsorolva: talajmarók, ekék, magágy előkészítők, tárcsák, permetező gépek, hótolólapok, sószórók, pótkocsik, árokásók, padkakaszák, fűnyírók, szárzúzók stb. Számos érdeklődőnk akad az állattartók közül is, akiknek szimpatikus a traktorok kompakt mérete, könnyen tudnak vele dolgozni a telepeken, istállókban.

Teljeskörű gondoskodás

Az alkatrészellátást és a szerviz szolgáltatást pontosan ugyanolyan súllyal kezeljük, mint az értékesítés más szegmenseit. Raktáron mindig vannak alkatrészek, és folyamatosan érkeznek is a gyárból. Ha pedig véletlenül a szükséges alkatrész nem érhető el raktárról, akkor azt néhány nap alatt légipostával küldik meg a kínai gyárból részünkre.

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Kapacitásbővító beruházás a Borsod Agroker Zrt. halmaji telephelyén

 

© 2017 Borsod Agroker Zrt.

Szilvassy Design

Translate »
Share This