2016-ban a Borsod Agroker elnöke, Zsiga Gábor nyerte el a nívós Vállalkozók Országos Szövetsége által alapított ‘Év Vállalkozója’ díjat a mezőgazdaság területén. A döntő bizottság tagjai között polgármesterek, vállalkozók és a civil szféra képviselői szerepeltették magukat.

Egy mezőgazdaságban tevékenykedő vállalatnak számos, sokszor kiszámíthatatlan és irányíthatatlan tényezővel kell számolnia működése és döntéshozatala során, így különösen elismerésre méltó ahogy Zsiga Gábor már több évtizede kormányozza a Borsod Agroker Zrt.-t. Az elnök úr elmondása alapján az elmúlt évtizedben összességében sokat javult a mezőgazdaság helyzete, azonban az agráriumban dolgozni még a mai napig embert próbáló feladat.

Kiemelte, hogy a társaság fejlődésének kulcsa a partnereink lelkiismeretes kiszolgálása és a tulajdonosi szemlélet, amelyet igyekszik átadni minden itt dolgozó kollégának. Felismerve a mezőgazdasági termelők egyik legnagyobb problémáját -miszerint nincsen létesítményük termény tárolására, tisztítására és szárítására- a Borsod Agroker tulajdonosai és vezetősége úgy döntött, hogy telephelyfelvásárlásokkal próbálja segíteni a mezőgazdaságból élőket. 2017-re három új telephellyel bővült a társaság Alsózsolcán, Füzesabonyban és Detken, így már nem csupán a Borsod megyei termelők tartoznak partnerei közé, hanem a Heves megyei gazdálkodók is.

Társaságunk egy emberként gratulál Zsiga Gábor elnök úrnak!

Translate »
Share This