Kertészeti Áruház – Több mint 3000 termék Mályiban lévő telephelyünkön

A kertészeti áruház több ezer terméket forgalmaz! Minden hobbi-, vagy professzionális kertészkedéssel, gazdálkodással foglalkozó Partnerünket szeretettel várjuk! Szakértő kollégáink tapasztalatukból adódóan hasznos tanácsokkal látják el az érdeklődőket. Elvünk, hogy magas és közepes minőségű termékeket forgalmazunk, amelyek valóban hosszútávú megoldást jelenthetnek a felmerülő problémákra. Legyen szó kertápolásról, öntözésről, műanyag-, vagy borászati termékekről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Az áruház termékcsoportjai

Az áruházunkban forgalmazott termékeket négy fő csoportra lehet osztani: kertápolás, öntözéstechnika, műanyag- és üvegtermékek, szőlészeti és borászati kiegészítők. További információért látogassák meg áruházunkat személyesen, vagy olvasgassanak tovább honlapunkon.

Boltunkban forgalmazott gyártók

A minőséget fontosnak tartjuk a gyártóink kiválasztásánál. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint az Al-ko, Oleo Mac, Fiskars, Stihl, Mol, Agip, vagy Florimo. Üzleti kapcsolatainkban a hosszútávú partnerségek kialakítására törekszünk, így termékeinket is a hosszú távú megoldás fényében válogatjuk meg. Fűnyíróink, metszőeszközeink, szivattyúink garantáltan a legjobb minőségű termékek közé tartoznak a piacon. Nézzen be hozzánk, és győződjön meg Ön is róla!

Mezőgazdasági kereskedelem

Handa Gergely

Önkormányzati kapcsolattartó

+36 20 385 9029
vegyes@borsodagroker.hu

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Translate »