’62 óta szolgáljuk a mezőgazdaságot.

Magas minőség és évtizedes tapasztalat

Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint az AL-KO, Oleo-Mac, Honda, Florimo, Mol, Fiskars stb.

Mezőgazdasági kereskedelem

Kertápolás

Fűkaszák, fűnyírók, fűnyíró traktorok, láncfűrészek, kézi szerszámok, vágó- és metszőeszközök, szabadforgalmú növényvédő szerek, virágföldek, egyéb termékek

Mezőgazdasági kereskedelem

Öntözéstechnika

Elektromos- és benzinmotoros szivattyúk, házi vízművek, öntözéstechnikai eszközök, locsolótömlők, szórófejek, elosztók, csepegtető- és öntözőberendezések, egyéb szereléstechnikai termékek

Mezőgazdasági kereskedelem

Műanyag- és üvegtermékek

Virágcserepek, balkonládák, locsolókannák, ballonok, hordók, csapadékgyűjtő tartályok, takaró- és UV-álló fóliák, fóliasátor tartozékok, egyéb kiegészítők

Mezőgazdasági kereskedelem

Szőlészeti és borászati termékek

Kötözőanyagok, kádak, prések, kézi- valamint elektromos darálók, rozsdamentes bortartályok, derítő- és élesztőanyagok, szesz- és mustfokolók széles választéka

Kíváncsi valamire?

Küldetésünk az áruházban

Kertészeti Áruházunk célja egy olyan központot teremteni, ahová bárki betérhet, és szaktanácsadás mellett mindent beszerezhet, amelyet egy kertjével és környezetével törődő ember csak kívánhat. Termékeink összeállításának elve az, hogy jó minőségű termékeket kínálunk, amelyek nem fogják cserben hagyni használóját egy év múlva, hanem megbízható társat jelentenek a kemény és precíz munkában.

Kertápolás

Kertápolási termékeink teljeskörűen lefedik egy igényes és professzionális kert kialakításához szükséges eszközöket és alapanyagokat. Motoros és kézi szerszámaink mind felsőkategóriás termékek, így a kíváló munka elérése már csak Önön múlik. Kollégáink szakmában eltöltött ideje és tapasztalata a biztosíték, hogy valóban az Önnek kellő eszközt kínáljuk. Olyan Partnerekkel dolgozunk együtt, mint az Al-Ko, Oleo Mac, Stihl, Fiskars, Florimo, Nortene a teljesség igénye nélkül. 

Öntözéstechnika

A megfelelő öntözés a kulcsa akár a sikeres professzinális termelésnek, akár csupán egy puha és sűrű zöld gyep elengedhetetlen feltétele. Legyen szó csepegtető-, vagy szórófejes öntözőberendezésekről, kollégáink tapasztalatával Ön is könnyen telepíthet egyet a Borsod Agroker segítségével. Foglalkozunk továbbá búvárszivattyúkkal, házi vízművekkel, locsolótömlővel és csapcsatlakozókkal

Öntözéstechnika

A megfelelő öntözés a kulcsa akár a sikeres professzinális termelésnek, akár csupán egy puha és sűrű zöld gyep elengedhetetlen feltétele. Legyen szó csepegtető-, vagy szórófejes öntözőberendezésekről, kollégáink tapasztalatával Ön is könnyen telepíthet egyet a Borsod Agroker segítségével. Foglalkozunk továbbá búvárszivattyúkkal, házi vízművekkel, locsolótömlővel és csapcsatlakozókkal. 

Műanyag- és üvegtermékek

Fóliasátrat szeretne telepíteni? Nálunk megvan minden, ami egy profi sátor felállításához kell. Igény esetén vállaljuk a rendszer telepítését is, de természetesen a sátor egyes tartozékait külön-külön is megvásárolhatja. Megtalálhatóak továbbá ballonok és hordók, amelyek alkalmasak akár élelmiszeripari felhasználásra, akár esővízgyűjtésre.

Szőlészeti és borászati termékek

A szőlőművelés kritikus pontja a tám rendszerek telepítése. A Borsod Agroker Áruházában megtalálja az ehhez szükséges elemeket. Szakembereink megoldást jelentenek a szőlő növényvédelmében kapcsolatos teendőkre, hogy ki tudja hozni növényéből a maximumot. A sikeres termést pedig ünnepelje meg új borászati kiegészítők vásárlásával!

Szőlészeti és borászati termékek

A szőlőművelés kritikus pontja a tám rendszerek telepítése. A Borsod Agroker Áruházában megtalálja az ehhez szükséges elemeket. Szakembereink megoldást jelentenek a szőlő növényvédelmében kapcsolatos teendőkre is. Szakembereink megtalálják a legjobb megoldásokat arra, hogyan védje meg szőlőjét a kártevőktől, és hogyan hozza ki növényéből a maximumot. A sikeres termést pedig ünnepelje meg új borászati kiegészítők vásárlásával!

önkormányzati Pályázatok

Partneri kapcsolataink kialakításának elsődleges elve a hosszútávú kapcsolatok kiépítése mind viszonteladókkal, mind önkormányzatokkal. Döntéseinket e cél elérése vezérli. Bízunk benne, hogy közösen építhetjük fel a mezőgazdaság és városaink jövőjét.

Mezőgazdasági kereskedelem

Tervezés

Legyen szó pályázatfigyelésről, tervezésről, ötletadásról, vagy tanácsadásról, hozzáértő és tapasztalt kollégáink biztosan tudnak segíteni elképzeléseinek megvalósításában.

Konzultáció

Konzultáció

A pályázatok során felmerülő kihívásokat gyorsan és rugalmasan oldjuk meg. Személyes s telefonos konzultációink során szakszerű tanácsokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Mezőgazdasági kereskedelem

Szállítás

Igény esetén termékeinket telephelyre történő szállítással, beüzemeléssel, utólagos alkatrész ellátással és szervízeléssel kínáljuk.

Jelenleg 36 önkormányzattal állunk kapcsolatban

Encs Város Önkormányzata
Boldogkőváralja Községi Önkörmányzat
Putnok Város Önkormányzata
Tiszafüred Város Önkormányzata
Nagybarca Községi Önkormányzat
Sajókaza Község Önkormányzata
Sajógalgóc Község Önkormányzata
Szendrő Városi Önkormányzat
Sarud Község Önkormányzata
Ároktő Község Önkormányzata
Nyékládháza Város Önkormányzata

Több mint 3000 termék áruházunkban

Több mint 3000 termék áruházunkban

Kérdezzen tőlünk, vagy keressen az alábbi elérhetőségek egyikén!

Ön kérdez, mi örömmel segítünk

2 + 12 =

Handa Gergely

Önkormányzati kapcsolatok

+36 20 385 9029
handa.gergely@borsodagroker.hu

Tóth Barna

Beszerzés

+36 20 973 7248
+36 46 529 081
vegyes@borsodagroker.hu

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

 

© 2017 Borsod Agroker Zrt.

Szilvassy Design

Translate »