A Borsod Agroker fontos feladatának tartja, hogy a mezőgazdaság szereplői és cégünk partnerei a leghitelesebb információk alapján hozzák meg kulcsfontosságú döntéseiket. Emiatt mint minden év elején, idén tavasszal is megrendeztük rendezvénysorozatunkat, amelynek célja, hogy partnereink összegyűljenek, és meghallgassák az elmúlt év tapasztalatait és a jelen fejlesztéseit. A technológiai újításokat gyártóink mutatják be, míg a mezőgazdaság és társaságunk innovációit szakmérnökeink prezentálják vendégeinknek.

Idén két helyen is megrendezésre kerültek eseményeink: Miskolcon és Demjénben. Ennek fő oka, hogy társaságunk Heves megyében is terjeszkedik, két új telephellyel rendelkezik Füzesabonyban és Detken. Társaságunk komolyan gondolja a hevesi gazdák minőségi kiszolgálását, hosszú távú partneri kapcsolatot kíván kiépíteni a térség termelőivel.

Hagyományaink szerint a releváns előadások után vendégeinkkel közösen elfogyasztunk egy ebédet, majd kötetlen társalgás során válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Végső célunk az, hogy egy összetartó és virágzó mezőgazdasági közösséget alakítsunk ki, aminek tagjai önfeledten megoszthatják történeteiket, élményeiket, esetleg problémáikat, valamint ahol mindenki jól érezheti magát és megoldásokat találhat partnerei segítségével.

Translate »
Share This