Missziónk: Személyre szabott megoldások

Társaságunk napról napra elkötelezetten dolgozik azon, hogy fejlessze az észak-magyarországi mezőgazdaság helyzetét és eredményességét. Mindezt úgy tesszük, hogy termelőink és gazdáink számára személyre szabott megoldásokat biztosítunk. Az egyedi igényekre gyorsan reagálunk, és a közös nevező megtalálásával rugalmasan kielégítjük azokat. Munkatársaink családias légkört teremtenek, ahol Ön jól érezheti magát hasonló gondolkodású emberek társaságában. 1962 óta napi szinten foglalkozunk termeléssel, termeltetéssel és szaktanácsadással. Ez idő alatt a mezőgazdaság szakértőivé váltunk.

Víziónk: a FENNTARTHATÓ MEZŐGAZDASÁG

Nap, mint nap azért dolgozunk, hogy megteremtsük a fenntartható termelést a nagy kihívások elé néző mezőgazdaságban. A jövőben ennek megfelelően arra törekszünk, hogy egyedi megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek versenyképes feltételekkel. Továbbá olyan pezsgő mezőgazdasági központok kialakításán fáradozunk, ahol a mezőgazdaság és kertészkedés szerelmesei bármit beszerezhetnek, szakszerű tanácsot kaphatnak, vagy csak úgy jól érezhetik magukat. Ennek megfelelően folyamatainkat a változó igények köré alakítjuk időről időre, kommunikációnk tiszta és egyszerű, hozzáállásunk rugalmas és problémamegoldó.

Értékeink tesznek azzá, amik vagyunk

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldásokkal ügyfeleink igényei köré építjük szolgáltatásunkat. Inputanyag értékesítéssel és termény felvásárlással egyaránt foglalkozunk. Így finanszírozási konstrukciónkban egyszerűen bekompenzálhatjuk megvásárolt növényvédő szereit terményéért cserébe. Ez csak egy példa abból a rengeteg lehetőségből, amelyet a Borsod Agroker kínál partnereinek az egyszerűbb és hatékonyabb ügymenet érdekében.

Gyorsaság

A váratlanul felmerülő kihívásokat gyorsan reagáljuk le. Legyen szó kiszállításról, vásárlásról vagy szervizről, mi tudjuk, hogy mennyire fontos a termelőink életében az időzítés. Egy nem várt kártevő felbukkanása, vagy egy aratási szezonban meghibásodó gép komoly károkat okozhat. Mi, akik magunk is rendelkezünk termelői tapasztalattal pontosan tudjuk ezt, és ennek megfelelően reagálunk a helyzetre.

Családias Légkör

Partnereinkkel kialakított kapcsolataink többet jelentenek pusztán üzleti kapcsolatnál. Mi barátokként tekintünk ügyfeleinkre, és családtagokként támogatjuk őket. Bármilyen probléma merül fel az ügyfél oldaláról, mi azt konstruktívan kezeljük, és arra törekszünk, hogy minél jobban megoldjuk. Nem hátrálunk meg a problémából, hanem tudatosan dolgozunk azon, hogy az ügyfél igényei szerint kezeljük azt.

Összetartó közösség

„Üzleti partnereinkkel olyan jövőbeni eredményekkel szeretnénk büszkélkedni, amelyek egy közös úton, mindennapi tevékenységeinkből fakadnak.”

 

Luskai Zsolt

Vezérigazgató

Értékeink tesznek azzá, amik vagyunk

4 telephelyen Észak-Magyarországon

2017-ben a Borsod Agroker már 4 telephelyen, az eddiginél hatékonyabban és kedvezőbb feltételek mellett szolgálja ki partnereit. Egyszerre 50.000 tonna termény tárolására van kapacitásunk, és mindegyik telepen nyújtunk szárítási és tisztítási szolgáltatásokat is.

Terménykereskedelem

Az elmúlt években a társaságunkhoz kezelésre beérkező termény mennyiség komoly növekedésen ment keresztül. 2017-ban több mint 70.000 tonna terményt kezeltek le kollégáink 4 telephelyen.

Forgalom

Társaságunk évek óta növekvő forgalmat realizál. Hogy ez mit jelent partnereinkre nézve? Jobb árakat, gyorsabb kiszállításokat és egyre személyre szabottabb feltételeket.

cím: 3434 Mályi, Kistokaji út 1.
adószám: 11072229-2-05

 

Translate »
Share This